Mentsük meg ezt a szép sportágat – Támogatókat keres a miskolci Jégvirág

Megosztás

A Miskolci Jégvirág Frostwork Korcsolya Klub közösségi oldalán keres támogatókat, hogy folytathassák a munkát és még több örömet szerezhessenek Miskolcnak és a versenyzőiknek.

Magyarország legeredményesebb szinkronkorcsolya-csapatai közé tartoznak a miskolci klub lányai, akik szorgalmasan edzenek, kitartóak, korán kelnek, hogy reggel 6-kor már a jégen csúszhassanak, nem kütyüket nyomkodnak szabadidejükben, hanem örömmel sportolnak és kiváló csapatmunkát végeznek. Két nagyszerű edző gondoskodik arról, hogy ezek a szép eredmények megszülessenek, írja a klub Facebook-oldalán.

A 2023/24-es szezonra is nagy tervek vannak, azonban a jégpálya bérleti díja az egekbe szökött. A bejegyzés szerint a szülők már eddig is rengeteg anyagi támogatást áldoztak erre a gyönyörű sportra, de most már külső segítség kell, hogy a lányok felkészülhessenek az idei versenyekre.

Akár magányszemélyek adomány formájában, akár cégek szponzorként is hozzájárulhatnak, hogy a miskolci korcsolyások és a négy csapat eredményesen dolgozhasson továbbra is és idén is nemzetközi aranyérmekkel köszönje meg a pártfogást.

“Mentsük meg ezt a szép sportágat Miskolcon, maradjunk továbbra is Magyarország legerősebb szinkronkorcsolya utánpótlásbázisa” – zárja közleményét a Jégvirág.

A Jégvirág Korcsolya Klub – Frostwork számlaszámára lehet utalni, közleménybe “adomány”-t kell írni: 10300002-25509630-00003285

Szponzorként a [email protected] emailcímen lehet felvenni a kapcsolatot a klubbal.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek